Van geïnspireerd worden tot inspireren.

Van geïnspireerd worden tot inspireren.

Nieuwe aanvragen.

Nieuwe klanten.

Nieuwe projecten.

Nieuwe kennismakingen.

Nieuwe input.

Nieuwe uitdagingen.

Tijd voor (nieuwe) inspiratie!

Inspiratie, die deels meegegeven wordt door de klanten zelf. Pinterest is their middle name & to be honest : we love it!

Beelden zeggen immers meer dan woorden en dat geldt zeker bij (interieur)architectuur. Hoe breng je over waar je naartoe wilt? Hoe communiceer je over wat je graag zou willen gerealiseerd zien? Vaak is het heel moeilijk voor iemand om onder woorden te brengen wat hij/zij juist mooi vindt. Dan kan een beeld helpen.

Een beeld/foto vind je mooi of niet. Punt.

Soms is het echter moeilijk om er de vinger op te leggen waarom dát beeld je net aanspreekt en een gelijkaardig misschien niet.

Soms zien wij een constante in de voorgelegde beelden.

Soms komen we, mits de juiste vraagstelling, samen tot bepaalde conclusies.

Soms komt er zelfs aan het licht wat er in de huidige situatie gemist wordt.

Door te kijken en te luisteren, proberen we al een deel van het ‘probleem’ bloot te leggen. We registreren alle info en vatten het (echte) werk daarna aan. We maken abstractie van het beeld en gaan verder met het ‘waarom’. Het is evident dat we rekening houden met de voorkeuren van onze klanten, maar we leggen die in eerste instantie dus naast ons neer. Daar waar Pinterest, Instagram, … ons voorzien van de nodige tools, bouwen we daarna aan onze/hun eigen pagina.

Stap voor stap.

Met een frisse blik proberen we een antwoord te bieden op wat op onze tafel ligt. Of het nu een meubelstuk is of de herinrichting van een pand, wij willen daarna zelf mensen inspireren. Niet kopiëren, wel inspireren. En, uiteraard willen we onze klanten een nieuw beeld voorleggen. Eentje dat ze nog niet gezien hebben tussen de duizenden foto’s online.

Momenteel liggen op onze tafel : enkele heel diverse kinderkamers, een gestripte woning die smeekt om aangekleed te worden en eentje die net smeekt om gestript te worden, verschillende meubelstukken, …

Diverse projecten in de pipeline om zelf inspiratie te zoeken. En binnenkort ook een aanvulling van onze reeds lopende projecten, zodat we ook anderen weer kunnen inspireren!!