Welkom.

plank.

is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het bedenken en uitvoeren van interieurconcepten en maatmeubilair.

Hiernaast bieden we u ook de nodige expertise en feedback aan bij de aankoop van panden, de (re)styling ervan,  begeleiding voor verkoop, etc… .

Dankzij onze jarenlange ervaring in architectuur en projectmanagement, kan plank. steeds een antwoord bieden op zowel kleine als grote projecten:

private housing of kantoren, oud of nieuw, high-end of budgetvriendelijk, ruimte zat of net niet…

De opgedane know how (stabiliteit, architectuur, technische details, interieurarchitectuur, design, …) en feeling zijn onze meerwaarde voor uw project.

+ Home (re)styling.

Is uw interieur aan een nieuw kleurtje of ander meubilair toe? Zoekt u nog de perfecte kussens voor in die sofa? Wenst u uw woning misschien wel te verkopen en wilt u de verkoopkansen maximaliseren? Onze interieurstyliste komt graag langs om de nodige tips en adviezen te geven.

+ Interior design.

U wilt een nieuwe badkamer, keuken of denkt misschien wel aan een grotere verbouwing? U weet wat mooi is, maar u heeft hulp nodig bij het concretiseren van uw idee? U weet wat u wilt, maar u wilt ook wel een zicht op de technische en structurele impact van dat idee?

Contacteer onze (interieur)architect voor een bezoek ter plaatse, advies en voorstel na afloop.

+ Totaalconcepten.

Ook voor totaalprojecten kan u bij ons terecht. Samen brainstormen we en werken we aan een leuk ontwerp. Nadien werken onze mensen van plank. de plannen en het uitvoeringsdossier uit en staan ze in voor de uitvoering en de opvolging van de werken.

+ Bouwcoach.

(Ver)bouwplannen, maar u heeft geen tijd of zin om zich ermee bezig te houden? Dan kan u beroep doen op onze coach. Hij begeleidt u en uw dossier van A tot Z. Van meetings met externe partijen tot het voorbereiden van moodboards en de uitvoering van de werken.

+ Kantoorinrichting.

Dé perfecte werkplek bestaat uit veel meer dan een meubel alleen. Optimaliseren van lichtinval, akoestiek, circulatieruimte, … maakt dat work and pleasure hand in hand kunnen gaan! plank. bestudeert de ruimte, optimaliseert, werkt een plan uit en kan ook overgaan tot de uitvoering van de werken.

+ Maatwerk.

U vraagt, wij maken. Design, op úw maat.

Kasten, tafels, zitmeubilair, … krijgen hierdoor een unieke touch.

‘Because your inside matters’

Elke vraag wordt beantwoord met een passende oplossing. Elke uitdaging vraagt om een persoonlijk ontwerp.

Hierbij worden de laatste trends steeds vertaald in een tijdloze benadering. Eén waar u zich misschien niet altijd aan verwacht, maar waar u zich wel volledig in kan vinden. Neem alvast een kijkje bij onze projecten en misschien kunnen wij u in de toekomst verder helpen!

plank.aan het werk.

Droomt u van een nieuw interieur, meubel of denkt u aan grotere verbouwingswerken, maar zoekt u nog naar de geschikte partner om deze droom te realiseren? Dan bent u bij plank. aan het juiste adres.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van onze diensten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. We geven u graag advies op maat!

Kennismaking & intake

‘Wat kunnen we voor u betekenen?’

Soms ligt een oplossing voor de hand. Soms wordt u, aan de hand van enkele vragen, naar huis gestuurd met ‘huiswerk’.

Om snel op dezelfde golflengte te zitten, proberen we hier tot de essentie door te dringen.

Concept & schetsen

We werken een aantal schetsen uit en leggen u ons voorontwerp voor.

Afhankelijk van de opdracht (consultancy, totaalconcepten of kleinere projecten) is er meer of minder overleg nodig alvorens tot een definitief ontwerp te komen.

Design & uitwerking

Na de goedkeuring van het ontwerp, worden de plannen verder op punt gesteld, alle mogelijke opties inzake materialen nogmaals overlopen en de ramingen opgevraagd.

Parallel hieraan wordt de planning voor de uitvoering bekeken.

Uitvoering & opvolging

De laatste puntjes en materialen worden definitief vastgelegd, zodat alles in uitvoering kan gaan.

We begeleiden de werken tot en met de oplevering ervan.

In architectuur / interieur / kantoor / maatwerk

offices.eit food

In design & build / interieur / maatwerk / shop

project.SkinCare

In design & build / interieur / kantoor / maatwerk

project.z

In design & build / interieur / maatwerk / particulier

project.f

In architectuur / interieur / maatwerk / particulier

house.cl

In design & build / interieur / maatwerk / particulier

project.bst

plank.onze klanten.

plank.on my mind.